Dazzled Designs gaat met pensioen in oktober 2019. De winkel is dicht voor (custom) bestellingen, samples zijn nog wel beschikbaar.


Welkom bij Dazzled Designs Latex – hét adres in Amsterdam [en ver daarbuiten ;-) ] voor jouw perfecte latex kleding! Op deze pagina heb ik een deel van de informatie vertaald en info toegevoegd die relevant is voor Nederlands(talig)e bezoekers.

Een op maat gemaakte latex outfit is een cadeautje voor jezelf! En zo behandel ik bestellingen ook: je outfit wordt met de grootste zorg afgewerkt en met oog voor details ingepakt.

Latex kleding is het allermooist als het perfect past. Ik maak daarom bij voorkeur kleding op maat: dat kost je niets extra! Je kunt jezelf opmeten en de maten doorgeven óf je komt bij me langs. Mijn atelier is in Amsterdam, je bent welkom om te komen brainstormen over een custom outfit, om latex te passen (mits op voorraad), je te laten meten óf om je bestelling af te halen, hier kun je een afspraak maken om langs te komen. Ik zet de koffie (of thee) klaar :-)

Mijn eerste collectie, Dazzling Red, is geïnspireerd op vintage fashion: 50’s, rockabilly, pin-up stijl. Dat vertaald zich naar vrouwelijke kleding, schattige details en een pasvorm die al je rondingen mooi laat uitkomen. Vanuit die collectie ben ik verder gegaan en heb ik een groot aantal basisstukken gemaakt, die in je latexcollectie niet mogen ontbreken.

In 2018 heb ik verschillende toffe cosplays gemaakt voor klanten en modellen. Een aantal van die (gedetailleerde) sets zijn beschikbaar in de shop. Mocht je op zoek zijn naar iemand die jouw latex cosplay ideeën waar kan maken: stuur me een berichtje! In 2019 werk ik aan een toegankelijke cosplay collectie, gebaseerd op m’n meestverkochte basisstukken.

Kom langs!
Mijn atelier is onderdeel van broedplaats Lola Louterals je een afspraak hebt gemaakt leg ik je uit hoe je precies bij me komt. Het adres is: Jan de Louterstraat 17, in Amsterdam. Lola Louter is goed bereikbaar met de auto, maar het makkelijkst te bereiken met openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus) – het is vlakbij Plein 40-45 in Amsterdam (Slotermeer).

Kopen
Bestellen kan via mijn webwinkel of in persoon (in mijn atelier).

  • Let op: ik maak bijna alles op bestelling, en heb slechts een kleine voorraad.
  • Normaal gesproken is de productietijd 3-4 weken na betaling voor kledingstukken, en 1 tot 2 weken voor accessoires.
  • Wanneer je iets nodig hebt voor een speciale datum/feestje (en sneller dan 4 weken), stuur me dan een berichtje! Ik kan dan kijken of het in mijn planning past.
  • Speciale bestellingen (custom made, op maat gemaakt of op een andere manier afwijkend van mijn standaardproducten) kunnen niet worden geretourneerd of geruild.
  • Alle standaard items (qua kleur en maat) kunnen worden geretourneerd of geruild. De verzendkosten zijn voor de koper in dat geval.
  • BELANGRIJKE INFO OVER KLEUREN: Computer-/telefoonschermen kunnen kleuren anders weergeven. Latex is bovendien een natuurproduct, waardoor kleur en dikte per batch kan variëren.

Daarnaast kun jij mijn latex vinden bij FACshop in Amsterdam.

Meest gestelde vragen
(bevat verwijzingen naar Engelse pagina’s)
Q: Hoe zorg ik voor mijn latex?
A: Hier zijn alle do’s and don’ts!

Q: Hoe meet ik mezelf?
A: Kijk hier! Er zijn foto’s met uitleg.

Q: Maak je herenkleding?
A: Nee, dat doe ik niet. Wie weet, ooit… :) De kleding die ik maak is vrouwelijk, maar geschikt voor iedereen, hoe je, je ook identificeert. Stuur me een berichtje als je vragen hebt!

Q: Verkoop je catsuits?
A: Nee, dat doe ik niet. Er zijn genoeg designers die dat wel doen. Ik kan je adviseren!

Q: Ik ben model/fotograaf/stylist/anders en wil je latex gebruiken tijdens een shoot. Kan dat? 
A: Ja zeker! Ik ben dol op creatieve samenwerkingen! Bekijk deze pagina voor meer info!

Q: Ik heb nog nooit latex gekocht, kun je me adviseren?
A: Natuurlijk! Stuur me een berichtje en ik geef je advies op maat.

Q: Hoe verzend je het latex?
A: In een neutrale enveloppe of doos. Het latex is gepoederd met talk en moet na ontvangst nog worden gewassen en geshined om het mooi te laten glimmen. Ik verkoop Vivishine in m’n winkel, voor een perfecte glans!